top of page

Plant & Sip

Vi hadde lyst til å skape et morsomt og interaktivt kurs hvor du som deltaker får mulighet til å lære om planter og plantestell i en sosial setting. Slik ble Plant & Sip til. 

På Plant & Sip inviteres du inn i Plant Papis-universet. Vi tilbyr både åpne eventer på ulike lokasjoner, og private arrangementer der du ønsker. Ta med en venn, eller møt nye mennesker i en uformell og sosial setting. 
 

Hvem passer Plant & Sip for?

Plant & Sip passer for alle som ønsker å lære litt mer om planter og samtidig ha en sosial og hyggelig kveld, enten sammen med venner, familie, kollegaer eller andre du liker å henge med. Man trenger ingen forkunnskaper for å delta på våre eventer, men vi tror også at du som kan litt om planter fra før vil lære noen nye ting

a man instructing a group of workshop participants

Hva er innholdet i kurset?

Plant Papis ga i 2020 ut boken “Stiklinger - liten plante, stor glede”, og deler en felles begeistring for alt som har med stiklinger å gjøre. Kveldens tema er stiklinger.

 

Dette blir en praktisk kveld der du vil få prøve deg frem med saks, potter og jord - med noe godt i glasset. 

 

Gjennom kurset vil det gis en introduksjon til planteformering, demonstrasjon av teknikker, og tips og triks for lykkes med stiklinger. Alle vil gå hjem med hver sine stiklinger, potter og jord. Du vil også ha muligheten til å stille alle de spørsmålene du måtte ha om planter gjennom de to timene vi har sammen. 


Det vil lanseres flere kurs med ulike tema de kommende månedene. 

two pots with plants cuttings in them, a pruner

Hva med drikke?

Du bestiller det du ønsker å drikke i baren.

man caring for his cuttings, surrounded by plants

Bedrift eller privat arrangement?

Ser dere etter noe gøy å gjøre sammen med teamet eller en aktivitet til sommerfesten? Kanskje et utdrikningslag eller bursdagfest? Vi skreddersyr tema og opplegg for private arrangementer ut i fra ønsket omfang og interesse. 

Ta kontakt for tilbud!

two men showing how to propagate plants

Kommende arrangementer

No events at the moment
bottom of page